אישורים ומסמכים ? מוכנים לעזור קרנות מבצעים סניפים אודות אחד לאחד דף הבית
 תרומה    
 בקשות סיוע    
 מתנדבים    
 ציוד    
 צפת    
 מעלות-תרשיחא    
 כפר יונה    
 הוד השרון    
 פתח תקוה    
 תל אביב    
 חולון    
 גוש דן    
 אור יהודה    
 לוד    
 אשקלון    
 קרית מלאכי    
 קרית גת    
 מרש"ל    
 כל הארץ    
 סניף בתי חולים    
 צור קשר    

קמחא דפסחא
כללי

לקראת פסח אנו עורכים פעילות מוגברת של חלוקת תלושים לרכישת מזון.

 

כדי להימנע ממשלוח בדואר של סכומים גדולים של תלושים, מתגייסים חברים ופעילים להביא את ההקצבות לנזקקים עוד לפני ערב החג.

 

איך תורמים

מוכנים לתרום? לחצו על הכפתור "תרום עכשיו "      

קמחא דפסחא בצפת

בשנה שעברה, העביר סניף צפת של העמותה סכום של 20,000 ₪ לטובת רכישת תלושי מזון לחג לנזקקים בצפת.

  

כדי למקסם את התרומה הגענו להסדר עם סופר "לב העיר" ומר ברוך בעליו על הנחה נאה. התלושים הונפקו על ידנו וכללו מספר רץ, חתימות וחותמות, צבעים וצורות שיקשו על זיופם.

 

התלושים חולקו לנזקקים שפרטיהם הגיעו אלינו דרך שלושה גורמים שאיתם אנו משתפים פעולה בעיר: הרווחה, אנשי חב"ד הרב הנדל ואשתו, ופעיל נוסף בעיר - אילן שוחט. הדוחות הסוציאליים לגבי המשפחות אושרו על-ידי הרווחה ועובדות הרווחה הן שחילקו את התלושים לרובן. כמות התלושים נקבעה על-ידנו לפי גודל המשפחה ומצבה.

 

רוני נסעה לצפת, ונפגשה עם מר ברוך - בעלי הסופר "לב העיר", כדי לבצע את מהלך אישור התלושים לשם קבלת ההנחה וכדי להעביר במהירות ובבטחה את התלושים ליעדם.

 

העובדת הסוציאלית ריטה סלוב, רכזת המתנדבים ברווחה, סייעה בחלוקת התלושים למעטפות והעברתן לעובדות הרווחה המתאימות. התלושים הגיעו ביום העבודה הבא למשפחות, וכך הושלם מבצע קמחא דפסחא בצפת.

 

קמחא דפסחא בקרית גת

בקרית גת קיימת חנות של רשת ויקטורי, אשר ממוקמת במרכז העיר וזולה במעט מהקו-אופ.

 

לקראת פסח, הצלחנו ליצור קשר עם סניף ויקטורי בקרית גת, שם הובטחה לנו הנחה נאה.

 

כשבועיים לפני פסח, יצאה דורית לקריית גת, מצוידת ברשימה של 177 משפחות, לפגישה עם החשבת ומנהלות החשבונות של רשת ויקטורי. כולם גילו התעניינות רבה בפעילות העמותה.

 

תוך כדי החתמת התלושים במשרדי החברה, התברר שהסכום שבידי דורית לא יספיק לתלושים המתוכננים. כיוון שלא יכלה באופן שרירותי להוריד משפחות מרשימת הנזקקים, החליטה דורית להשלים את הסכום החסר (כ-2,000 ש"ח) בשיק אישי שלה. השיק נכתב ונמסר להנהלת החשבונות, וספירת התלושים נמשכה. אולם, לאחר מספר דקות, התקבלה במשרדי החברה החלטה לתת לעמותה הנחה גדולה יותר, והשיק של דורית הוחזר לה ובוטל.

 

תודה למנהלי הרשת ובעליה!

 


אישורים ומסמכים |  ? מוכנים לעזור |  קרנות |  מבצעים |  סניפים |  אודות אחד לאחד |  דף הבית |